Web Analytics Made Easy - Statcounter

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با حمایت از ادعا‌های رئیس‌جمهور آمریکا درباره دست داشتن ایران در حمله به آرامکو، از جامعه جهانی خواست فشار و تحریم بر تهران را افزایش دهند. به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، بعد از اینکه «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا شامگاه گذشته (سه‌شنبه) ادعا‌های بی‌اساس علیه جمهوری اسلامی ایران را تکرار کرد، «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی نیز که پای ثابت اتهام‌زنی به تهران در مسائل مختلف است، از ادعا‌های دوست نزدیک خود حمایت کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



نتانیاهو که به دلیل شکست در کسب اکثریت پارلمان رژیم صهیونیستی در انتخابات سراسری اخیر در فلسطین اشغالی و مواجه‌شدن با بحران سیاسی کم‌سابقه سفر به نیویورک و سخنرانی در مجمع عمومی سازمان ملل را لغو کرده بود، شامگاه گذشته با انتشار یک پیام ویدئویی، حمله به تاسیسات نفتی عربستان سعودی را کار ایران دانست.

به نوشته وبگاه «تایمز اسرائیل» وی در این پیام مدعی شد: «بریتانیا، فرانسه و آلمان گفتند که ایران مسئول حمله اخیر به عربستان سعودی است. بگذارید به نیابت از تمام اسرائیل بگویم، خیلی ساده؛ ایران از صفر تا صد [حمله]را انجام داد».

نخست‌وزیر فعلی رژیم صهیونیستی که برای ماندن در این پست به هر دستاویزی چنگ می‌اندازد، افزود: «اسرائیل می‌داند چگونه از خود در برابر چنین تجاوزی دفاع کند و از تمام اعضای جامعه بین‌الملل می‌خواهد تا به اقدامات رئیس‌جمهور ترامپ برای افزایش فشار بر ایران بپیوندند. این تنها راه متوقف کردن ستیزه‌جویی ایران است».

ترامپ روز گذشته طی سخنرانی در هفتاد و چهارمین مجمع عمومی سازمان ملل، ایران را یکی از بزرگترین تهدید‌های امنیت جهانی دانسته و ادعا کرد: «ایران نه تنها کشور پیشرو در حمایت دولتی از تروریسم است بلکه سران ایران در حال شعله‌ور کردن آتش جنگ‌های غم‌انگیز در سوریه و یمن هستند».

«آنتونیو گوترش» دبیرکل سازمان ملل نیز که به عنوان اولین سخنران در نشست سران مجمع عمومی صحبت کرده بود، با نگران‌کننده دانستن احتمال بروز درگیری نظامی در خلیج فارس، گفت: جهان تاب تبعات درگیری در منطقه را ندارد

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: ادعای نتانیاهو حمله به عربستان اتهام نتانیاهو به ایران مجمع عمومی سازمان ملل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۳۴۱۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زلزله در ساختار نظامی و سیاسی رژیم صهیونیستی

در تمام درگیری‌هایی میان گروه‌های مبارز فلسطینی شامل جهاد اسلامی، حماس و ... با رژیم صهیونیستی در طول ۲۰ سال گذشته عمده عملیات آفندی بود. به این معنا که اسرائیل بنا به دلایل واهی غزه را بمباران می‌کرد و گروه‌های فلسطینی از خاک غزه اقدام به شلیک راکت یا موشک می‌کردند، اما در ماجرای هفتم اکتبر شرایط بطور کلی عوض شد.

این بار حماس و جهاد اسلامی بعد از ۲ سال تمرین پنهانی اقدام به انجام عملیات از داخل و خارج از غزه و حتی در سرزمین‌های اشغالی ۱۳۴۸ کردند و به تمام اهداف خود دست پیدا کردند و توانستند ۱۳۶ صهیونیست را که در بین آن‌ها تعدادی از ژنرال‌های ارتش رژیم اشغالگر قدس هستند به اسارت در بیاورند.

طبیعی است که با این ضربه حیثیتی، راهبردی، روانی و امنیتی که اسرائیل در جریان عملیات طوفان الاقصی و تدوام مقاومت مردم غزه متحمل شده در درون ساختار سیاسی و نظامی این رژیم تنش بوجود آید و اولین آثار آن نصیب «آحارون هالیوا» رئیس شعبه اطلاعات نظامی اسرائیل «امان» شد که پس از ۳۸ سال حضور در ارتش به دلیل هفتم اکتبر مجبور به استعفا شد. 

تحولات جاری در سرزمین‌های اشغالی حاکی از آن است اکنون که رویارویی ارتش اشغالگر قدس با نیرو‌های مقاومت حماس و جهاد اسلامی به نیم سال رسیده و هیچکدام از اهداف تعیین شده از سوی رژیم صهیونیستی محقق نشده همچنان باید منتظر زلزله در ساختار نظامی و سیاسی اسرائیل باشیم.

رژیم اشغالگر قدس اکنون در وضعیتی قرار داد که نه توانسته است که به یک دستاورد راهبردی در غزه دست پیدا کند و نه درگیری‌ها پایان یافته است. از این رو به خوبی می‌توان دریافت که زمین پای صهیونیست‌ها لغزنده است و تمام بهانه‌های آن‌ها برای دستیابی به فرماندهان فلسطینی و از بین بردن آن‌ها در بیمارستان الشفا در غزه و خان یونس ناکام مانده، چون امکان ندارد در یک مساحت ۳۲۰ کیلومتری در مقیاس غزه، اسرائیل به پیروزی راهبردی برسد. این روز‌ها که بحث انجام عملیات نظامی در رفح مطرح است ناشی از آشفتگی بنیامین نتانیاهو در عرصه تصمیم گیری است، چون نخست وزیر رژیم صهیونیستی کاملا مطمئن است که حتی در صورت انجام عملیات نظامی در رفح به هیچ کدام از اهداف خود بجز کشتار مردم عادی و بی سلاح دست پیدا نخواهد کرد. به نظر می‌رسد هدف اصلی نتانیاهو در چنین شرایطی ادامه جنگ با امید است که پای ایران و آمریکا به میدان نبرد کشیده شود. 


در کنار این موضوع مقامات رژیم صهیونیستی که از دستیابی به نتیجه ناامید شدند این بار به فکر محاسبه از درون و انداختن تقصیر ناکامی‌ها به گردن رقبای خود شدند. از این رو می‌توان پیشبینی کرد که از این پس موضوع چالش و درگیری متقابل میان نخست وزیر رژیم صهیونیستی با مخالفان خود به اوج خود خواهد رسید، اما آنچه که مسلم است اذعان به شکست و ناکامی است که در نهایت نتانیاهو مجبور به اعتراف به آن است.

دیگر خبرها

  • تظاهرات گسترده ضد نتانیاهو در تل آویو
  • ادعای وزیر خارجه رژیم صهیونیستی در خصوص تعلیق در حمله زمینی به رفح
  • مقام حزب‌الله: ایران بازدارندگی ساختگی اسرائیل را نابود کرد
  • سفر نخست‌وزیر پاکستان به عربستان
  • حماس: اسرائیل راهی جز مذاکره ندارد
  • نتانیاهو: احکام دادگاه لاهه بر اقدامات ما تأثیری نخواهد داشت
  • زلزله در ساختار نظامی و سیاسی رژیم صهیونیستی
  • تصمیمات لاهه تاثیری بر رفتار اسرائیل ندارد
  • نتانیاهو: تصمیمات لاهه تاثیری بر رفتار اسرائیل ندارد
  • به نتانیاهو وقتی ادعا کرد که حماس را از بین می برد، خندیدیم!